Reading - Healing (Reiki) geven


Het geven van readingen is één van de belangrijkste onderdelen van mijn beroep. Ik geef telefonische readingen via Paradelux , maar ook privé en ik geef readingen tijdens een consult in mijn praktijkruimte aan huis.
 
In een reading ontvang ik informatie uit diverse bronnen, waaronder gidsen, overleden mensen, uit het energieveld/chakra's van de mens en vanuit het Innerlijk Zijn. Dit pas ik toe in meerdere vormen van Reading en Healing geven.

Contact met overledenen

Ik leg daarbij contact met overledenen, waarbij ik de ontvangen informatie aan de achterblijvers doorgeef. Deze informatie probeer ik zo feitelijk mogelijk en herkenbaar aan te bieden en daardoor steun en troost te bieden in het rouwproces. Omdat respect in het contact leggen voorop staat, roep ik geen overledenen op. Het initiatief voor het contact ligt daarom altijd bij de overledene. Ik kan dus geen garantie geven dat een bepaalde overledene zich meldt. Diegene kan zich ook laten vertegenwoordigen door een ander.

Innerlijk Zijn

Deze reading start vaak, maar niet altijd, vanuit een specifieke vraag. Vanuit het Innerlijk Zijn ontvang ik dan de informatie die voor die persoon van belang is.

Energieveld/Chakra's

Het persoonlijke energieveld van ieder mens wordt gevoed door uw denken, voelen en ervaringen. Een belangrijk onderdeel van dit energieveld zijn uw chakra's oftewel energiewielen. De opgeslagen informatie in die chakra's bieden ook informatie en mogelijk antwoorden op de vragen die u kunt hebben. De energie en invloed van uw chakra's merkt u niet altijd bewust, maar deze beïnvloeden wel degelijk uw dagelijks leven. Vooral op het emotionele vlak. Door deze energie te lezen, kan ik u bewust maken van hetgeen er in uw diepere essentie afspeelt. De intentie van deze reading is het helder maken van uw situatie en waar u staat, en waarom u op een bepaalde manier reageert of handelt. Maar ook dat u zich herkent in de inzichten die ik aandraag. Het doel is dat u daardoor beter grip krijgt op hetgeen zich in uw dagelijks leven afspeelt.

Encaustic wax

Bij deze vorm van reading lees ik uw bijenwastekening. U kunt op de pagina Workshop Encaustic daar meer over lezen.
 
Al mijn readingen zijn erop gericht u antwoorden en oplossingen aan te reiken waarmee u onder andere:
  • uw energie en emoties in een positieve helende beweging kunt zetten
  • belemmerende patronen kunt doorbreken
  • bewuster verder kunt in uw leven
  • bepaalde zaken kunt afsluiten en opnieuw beginnen
  • troost kunt vinden en uw rouwproces kunt ondersteunen

Reiki-healing

Naast een reading/healing voor uw geestelijk welzijn, kan ik u ook een healing geven voor uw energieveld en algemeen welbevinden. Ik heb daarvoor de Reiki Master titel gehaald en kan u deze energie doorgeven om bijvoorbeeld op te laden of blokkades in uw energieveld op te heffen.

Prijzen

Een telefonisch consult: € 7,-- per 10 minuten, of € 0,70 per minuut.
Het is mogelijk vooraf 60 minuten te kopen voor € 39,--. De gebruikte minuten worden dan verrekend en restminuten blijven voor u beschikbaar voor later. Betaling vooraf via een betaallink (per e-mail).
Een reading (duur 1 uur) in mijn praktijkruimte thuis: € 45,00.
Een Reiki-healing (duur 1 uur) in mijn praktijkruimte thuis: € 30,--
Kirsten Beintema
Kirsten Beintema
dolfijnen oog
Chakra's
De zeven chakra's
engelenenergie
Engelenenergie
encaustic art
Vlindervlucht
 
Impression Art: www.impressionart.nl - E-mail: impressionart.nl@gmail.com
Medium Kirsten Beintema - Graaf Willemlaan 28 - 1433 HN Kudelstaart
Afspraak maken via het contactformulier.