Overige kunst

 

Een unieke en originele tekening van uw geliefde huisdier!

Wilt u een tekening van uw huisdier met een extra dimensie? Ik maak deze voor u op een speciale manier. Ik stem mij namelijk mediamiek af op uw huisdier en verwerk de indrukken van zijn/haar energie en uitstraling in de tekening. Daarom staat er naast een grote afbeelding ook altijd een kleine afbeelding van uw huisdier met zijn of haar favoriete bezigheid in de tekening.

.
huisdiertekening dax huisdiertekening mimi huisdiertekening denzel
Dax Mimi DenzelIk werk met hoge kwaliteit kleurpotloden op oliebasis en pastelkrijt van het merk Faber Castell polychromos. Deze ondersteunen mijn manier van werken feilloos vanwege de intense kleurenechtheid en structuur. Het is altijd voor mij een groot plezier om zo'n tekening voor uzelf of voor een ander als cadeau te maken. In overleg bepalen we samen het formaat etc. U levert mij één of meerdere foto's van uw geliefde huisdier en daarmee ga ik aan de slag.

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren en wordt daarom per opdracht bepaald en afgesproken. Neem daarom contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Mediamieke kunst

Tekenen is mijn passie! Met deze passie maak ik voor mezelf maar ook voor anderen in opdracht tekeningen met een visuele boodschap. Ook bij deze opdrachten stem ik mij af op de opdrachtgever en met de ontvangen indrukken creëer ik een persoonlijke tekening. Deze indrukken geef ik bijvoorbeeld vorm in symbolen, natuurelementen en de compositie. Elke tekening is uniek. Ook voor deze tekeningen geldt dat de prijs afhankelijk is van meerdere factoren. Daarom wordt per opdracht een vergoeding afgesproken. Neem daarom contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.
Hiernaast en -onder een aantal voorbeelden van tekeningen die ik in opdracht heb gemaakt.

 
Lampion Dolfijnsprong
tekening: gevangen in gevoel tekening: ontluikende kansen
Gevangen in gevoel Ontluikende kansen
tekening: behouden vaart tekening: oogopslag
Behouden vaart Oogopslag
Tranenzee Op wind gedragen
tekening: gebroken tekening: crying inner child
Gebroken Crying inner child 
faber castell potloden
Faber Castell kleurpotloden / pastelkrijt
huisdiertekening rolv
Rolv
huisdiertekening gimmick
Gimmick
vllinder bloementekening
bloesemhanden
Bloesemhanden
lost soul tekening
Lost soul
iris
Iris

Geïnspireerd door schoonheid 
Impression Art: www.impressionart.nl - E-mail: impressionart.nl@gmail.com
Medium Kirsten Beintema - Graaf Willemlaan 28 - 1433 HN Kudelstaart
Afspraak maken via het contactformulier.