Encaustic-Art / Workshop


Encaustic-Art

Encaustic betekent: 'inbranden'. Encaustic-Art wordt gemaakt met gesmolten bijenwas, dat met behulp van een strijkboutje of een elektrische tekenpen op een stuk glad coating papier wordt aangebracht. Door mijn gevoel en intuïtie te integreren in de strijkbewegingen en (ongezien) de kleuren te kiezen, ontstaat er een tekening met een diepere betekenis, een tekening met een boodschap. Deze boodschap vertaal ik daarna voor u in woorden tijdens een reading.
 
Een reading kan op vele manieren plaatsvinden. De toepassing van Encaustic wax tijdens een reading is er daar één van. Tijdens de creatie van de bijenwastekening stem ik mij af op uw innerlijk 'Zijn' en met deze indrukken maak ik uw bijenwastekening. Deze tekening is een persoonlijk kunstwerk, die vanuit uw diepere lagen is ontstaan. Een vertaling in kleur en vorm.

 
flowerflow explosion parrots blue ocean view
FlowerFlow explosion Parrots Blue ocean view
De reading van de tekening wordt ondersteund door mijn helder-horen, helder-voelen, helder-weten en helder-zien. Ik ontvang dan voor u boodschappen en antwoorden, die een handreiking voor u kunnen zijn om problemen op te lossen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Veelal geven de woorden u een bevestiging van hetgeen u diep van binnen misschien al weet of beseft, maar daarover twijfelt. Onder de menuknop Reading leest u meer informatie over overige consulten.
 
U kunt bij mij ook leren om zelf een bijenwastekening oftewel Encaustic Art te maken. Ik organiseer daarvoor speciale workshops. Lees hieronder verder!

Workshop: Innerlijke ontdekkingstocht met Encaustic wax.

In deze workshop gaat u op zoek naar uw innerlijk 'Zijn', waarna u deze omzet in een prachtig stuk Encaustic Art. Tijdens dit proces kunt u diverse emoties, zoals onzekerheid, besluiteloosheid, boosheid, verdriet, maar ook blijdschap, geluk en tevredenheid  tegenkomen. Deze 'vertaalt' u in de bijenwastekening. U kiest vanuit uw gevoel de kleuren die vanuit uw innerlijke inspiratie naar boven komen. Met de strijkbewegingen 'bevrijdt' u deze emoties en ervaart de indrukken, die u bijvoorbeeld helpen loslaten, een handreiking tot een oplossing bieden of een nieuw inzicht bieden.

Nadat u klaar bent met uw tekening, lees en vertaal ik deze voor u en ik bied u eventueel antwoorden en oplossingen.

Deelname: minimaal 3, maximaal 5 personen per workshop.
Duur: 2 uur - in de middag of avond.
Kosten: € 27,50 per persoon. Dit is inclusief materialen, koffie en thee.
 
U kunt uzelf aanmelden via het contactformulier op deze website of telefonisch ma t/m vrij tussen 16.00 uur en 18.00 uur op nummer: 06-50916877. Naast de geplande workshops is het ook mogelijk een workshop in onderling overleg op een afwijkend tijdstip te plannen. Geef dat aub aan in uw e-mailbericht of telefonisch.

Agenda geplande workshops:
 

 
Datum: Tijd:
   
   
   

 


Kirsten Beintema Encaustic artist
Kirsten Beintema - Encaustic Art(ist)

inner me
Inner Me

lady oh
Lady Oh

reaching out
Reaching out


 
Impression Art: www.impressionart.nl - E-mail: impressionart.nl@gmail.com
Medium Kirsten Beintema - Graaf Willemlaan 28 - 1433 HN Kudelstaart
Afspraak maken via het contactformulier.